logo
O Hayat Benim 95.Bölüm O Hayat Benim 95.Bölüm

Hülya çok miktarda tansiyon ilacı aldığından dolayı kötü olmuş ve adeta son nefesini verecek duruma gelmiştir. Efsun ile Arda çocuklarının kalbini ilk defa dinlemek için doktor kontrolüne giderler

2 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 94.Bölüm O Hayat Benim 94.Bölüm

Acaba Efsun niçin cezaevine gönderildi ? Kendisini ihbar eden birisi mi oldu ? Arda, kendisini yardım edebilmek adına her yolu denemesine karşı elinden birşey gelmez.

2 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 93.Bölüm O Hayat Benim 93.Bölüm

Zeynep basının önünde Arda’nın işlediği cinayeti anlatmaya başlar. Efsun ve Arda yolun sonuna gelmiştir artık. Aşkları en büyük sınavını vermek üzeredir.

4 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 92.Bölüm O Hayat Benim 92.Bölüm

Arda, Efsunu tekrar döndürmek için büyük bir çaba harcamaktadır. Kendisine en büyük desteği de olduğu kadarıyla Bahar vermektedir. Fakat Efsunun düşünceleri farklıdır.

4 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 91.Bölüm O Hayat Benim 91.Bölüm

Ateş, Eyüp'ün kendini öldürdüğüne ve de arkasından yazmış olduğu mektupdaki olanlara inanmamaktadır. Bu işin içinde bir iş olduğunu ve bununda sebebinin Kenan olduğunu düşünmektedir.

16 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 90.Bölüm O Hayat Benim 90.Bölüm

Kenan talimatta bulunmuş, elemanlarını Bahar ve Ateş'i ortadan kaldırmak adına Atahan Otel'e yollamıştır. Kenan'ın en güvendiği elemanı

3 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 89.Bölüm O Hayat Benim 89.Bölüm

Ganimet ile Sultan, denizin derin sularında yaşam mücadelesi verirken, iki annenin yapmış oldukları didişmenin zararı sadece kendilerine değil, etrafındaki insanlarıda sıkıntıya sokmuştur.

2 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 88.Bölüm O Hayat Benim 88.Bölüm

Arzu'nun elinde tuttuğu tabancanın ateşlenmesi sonucunda, o sırada etrafında bulunan herkesin hayatı bir şekilde etkilenmiş olacaktır.

6 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 87.Bölüm O Hayat Benim 87.Bölüm

Efsun ile Sultan, Hanife'ye karşı adeta ızdırap olmuşlardır. Hanife'nin artık dayanacak gücü kalmamıştır ve yenilgiyi kabul eder.

10 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 86.Bölüm O Hayat Benim 86.Bölüm

Bir yanda Efsun'un kayıp olduğunun farkına varan Sultan ile Arda, öbür tarafta da Bahar'dan haber alamayan Ateş. İki kardeşe ulaşmak adına büyük çaplı bir aramaya girişirler.

4 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 85.Bölüm O Hayat Benim 85.Bölüm

Mehmet ile Hasret'in kurdukları huzur düşünceleri, Kenan'ın yaptığı bomba düzeneği ile yıkılır.

3 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 84.Bölüm O Hayat Benim 84.Bölüm

Arda adına yolun sonu gelmiştir. Kıbrıstan döndüğü anda, İsmail onu eline kelepçe takmak için bekler. Salih ile Sultan ise kendilerini sıyırmak isterler.

7 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler