logo
O Hayat Benim 119.Bölüm O Hayat Benim 119.Bölüm

Efsun ile Bahar arasında yumuşama oluyor diye düşünülürken, Sultan ile Salih'i ülke dışına çıkarmak için yola çıkan geminin battı haberi herşeyin değişmesine neden olur.

3 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 118.Bölüm O Hayat Benim 118.Bölüm

Bundan sonra Bahar adına artık bir tek şey önemlidir. Kızı ile beraber olabilmek. Bunun için Efsun'un ayağına gider. Bunu bile kabul etmiştir.

2 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 117.Bölüm O Hayat Benim 117.Bölüm

Nuran ile Efsun bir süre için de olsa birbirlerine kavuşurlar. Fakat ortada bir durum vardır. Ayrılmaları mecburidir. Çünkü Ateş ile Bahar davalarında haklı olan taraftır.

2 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 116.Bölüm O Hayat Benim 116.Bölüm

Efsun'un bundan böyle iki amacı vardır. İlk öncelikle Nuran'ı geri almak istiyordur. Sonra ise Atahan ailesinin karşısına çıkarak öcünü almak. Bu davasında ummadığı iki kişiden destek alır.

5 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 115.Bölüm O Hayat Benim 115.Bölüm

Efsun bir tuzağa yakalandığını henüz bilmemektedir. Hülya'nın çağırdığı polis ekipleri Efsun ile Nuran'ı ayırarak Efsun'u karakola götürürler.

2 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 114.Bölüm O Hayat Benim 114.Bölüm

Efsun iki önemli kayıp yaşamıştır ve bu konuyla mücadele etmek zorundadır. Durumu her geçen gün biraz daha kötüye giden Nuran bundan böyle konakta Ateş ile Bahar'ın yanında olacaktır.

3 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 113.Bölüm O Hayat Benim 113.Bölüm

Efsun'un aldığı art arda gelen darbeler kendisini dahada hırslandırır. Nuran'ı Bahar'a teslim etmemek adına elinden ne geliyorsa yapacaktır. Fakat hayat kendisinin yanında olmuyordur sanki.

2 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 112.Bölüm O Hayat Benim 112.Bölüm

Bahar ve Ateş iki büyük yıkımla karşı karşıya gelmek üzere! Reyhan, Ateş’in evinin salonunda, üvey abisinin cesedinin başında... Hülya ise kızının intikamını, Bahar’la Ateş’e tüm gerçekleri anlatarak alacak!

0 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 111.Bölüm O Hayat Benim 111.Bölüm

Ateş, Reyhan'ı içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan kurtarmak için emindir. Efsun'da Arda ve Nuran ile beraber gecekondu yaşamına ayak uydurmak için çabalamaktadır.

1 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 110.Bölüm O Hayat Benim 110.Bölüm

Ateş tekrardan merhamet göstermeme konusunda kendinden emindir. Ani bir şekilde hayatına girerek kendisine santaj yapma amacında olan fakat bir taraftan da korku içerisinde olan, acınacak bir haldeymiş gibi davranan Reyhan ile

2 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 109.Bölüm O Hayat Benim 109.Bölüm

Efsun olmadan bir hayat sürer mi ? Arda, Sultan, Nuran ve Bahar için... Hayat nasıl gidecek ? Mahkeme Nuran hakkında karara varırken maalesef Efsun orada değil. Bahar, Nuran'a sahip çıkarken Efsun yok.

0 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 108.Bölüm O Hayat Benim 108.Bölüm

Nuran'ı kurtarmak adına Ateş ile Bahar canlarını riske atmak mecburiyetindedir. Bu durum ikilinin tekrardan birbirlerine karşı yakınlık duymasına neden olur. Nuran tehlikeyi atlatsa da Efsun ile birleşmeleri çok zor.

3 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler