logo
Benim Hala Umudum Var 25. BölümBenim Hala Umudum Var 25. Bölüm

Denizin ortasında Hakan'ın ölüme terk ettiği Ozan'ı balıkçılar bulur. Umut ise olanlardan habersiz babasıyla mutlu günler geçirmektedir. Baba kızın gittikçe yakınlaşması Zeliha ve Zafer'i rahatsız eder.

0 Yorum Yapılmış
Benim Hala Umudum Var 24. BölümBenim Hala Umudum Var 24. Bölüm

Umut'un babasının ortaya çıkmasıyla herkes şok olur. Ozan ve Umut boşanma belgelerini imzalar ve vedalaşırlar. İngiltere'ye gitmek için ailesiyle vedalaşan Ozan

0 Yorum Yapılmış
Benim Hala Umudum Var 23. BölümBenim Hala Umudum Var 23. Bölüm

Umut, Ozan'ın tehdidi karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşar ve eve dönmeye mecbur kalır. Fakat Zeliha, kızını kurtarabilmek için suçunu itiraf eder ve göz altına alınır.

0 Yorum Yapılmış
Benim Hala Umudum Var 22. BölümBenim Hala Umudum Var 22. Bölüm

Umut, Ozan'ı takip edip kliniğe gider ve Melis'in hamile olduğu gerçeğini öğrenir. Umut'un sete gitmediğini öğrenen Hakan, Duygu'ya fark ettirmeden Umut'un yanına gider ve Umut'u adadaki evine götürür.

0 Yorum Yapılmış
Benim Hala Umudum Var 21. BölümBenim Hala Umudum Var 21. Bölüm

Hakan'ın başı eski oyuncusu Demet ile derttedir. Demet sektöre geri dönebilmek için her şeyi yapar. Duygu, Hakan'ı Demet'ten kurtarabilmek için harekete geçer

0 Yorum Yapılmış
Benim Hala Umudum Var 20. BölümBenim Hala Umudum Var 20. Bölüm

Umut'un ani ziyareti sonrası Ozan, neye uğradığını şaşırmıştır. Umut'u apar topar evden uzaklaştırır. Aralarında geçen konuşma sonrası buzlar erir ve evlenmeye karar verirler.

0 Yorum Yapılmış
Benim Hala Umudum Var 19. BölümBenim Hala Umudum Var 19. Bölüm

Otelde Hakan'ı gören Ozan, kıskançlık krizine girer. Umut'u arar ve telefonu Hakan'a verir. Umut olanlara bir anlam veremez. Tefeci Namık, Ozan'ın ofisine gider.

0 Yorum Yapılmış
Benim Hala Umudum Var 18. BölümBenim Hala Umudum Var 18. Bölüm

Ozan, Umut'un oyunculuğa ve Hakan ile çalışmaya devam etmek istediğini öğrenir. Ozan'ın Umut'a olan güveni sarsılmıştır. Umut ise Ozan'ın suçlamalarını duyduğu zaman nişanı atar.

0 Yorum Yapılmış
Benim Hala Umudum Var 17. BölümBenim Hala Umudum Var 17. Bölüm

Umut ve Hakan'ın baş başa yemeğe çıktığını düşünen Ozan kıskançlık krizi geçirir. Ozan ise Umut'un verdiği tepki karşısında kendini tutamaz. Hakan'ın Umut'a aşık olduğu gerçeğini söylemek zorunda kalır.

0 Yorum Yapılmış
Benim Hala Umudum Var 16. BölümBenim Hala Umudum Var 16. Bölüm

Yahya'nın silahından çıkan kurşuna Umut için kendini siper eden Hakan vurulur. Ozan da herkes gibi şoktadır. Öfkesi ve üzüntüsü birbirine karışır. Umut, Hakan'a yardımcı olabilmek için evine gider.

0 Yorum Yapılmış
Benim Hala Umudum Var 15. BölümBenim Hala Umudum Var 15. Bölüm

Umut ve Ozan'ın sözlendiklerini öğrenen Hakan, duygularını anlatmaktan vazgeçer. Ozan, tefecinin borcunu ödemek için ayırdığı parayı nişan hazırlıklarını yapması için Musa'ya verir.

0 Yorum Yapılmış
Benim Hala Umudum Var 14. BölümBenim Hala Umudum Var 14. Bölüm

Umut ve Hale, Zafer'in evine döndükleri için mutsuzdur. Ozan, ailesinin bütün itirazlarına rağmen Umut'u istemeye gider. Hakan ise hislerini Umut'a anlatmaya karar verir.

0 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler